Taller de progrés personal

Espai en Blanch ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Taller de progrés personal Taller de progrés personal

TALLER DE PROGRÉS PERSONAL: EINES  PER CRÈIXER

Sessions dirigides per Carlos Saval, Coach titulat.


Tots els dimecres de 19:30 a 21:00 del vespre

Preu mensual: 38€


Segons els experts, saber com gestionar les emocions evitaria casos d’ansietat, estrès o depressió, que actualment afecten el 15% de la població i més del 50% dels directius. El primer pas per treballar aquest tipus d’intel·ligència és que la persona vulgui fer un canvi.

Així doncs el que vol aquest curs és despertar-te, fer que coneguis millor les teves emocions, ajudar-te a aprendre a identificar-les i gestionar-les. Ajudar a interpretar les teves sensacions, a detectar els bloquejos per tal de poder desactivar-los.


Volem ensenyar-te a gestionar totes aquelles creences socials que et fan patir anant al nucli de les teves preocupacions del dia a dia fent-les caure. Volem, en definitiva, fer-te savi davant les adversitats, fer-te capaç d’alliberar-te de tot allò que t’impedeix progressar. En definitiva conèixer-se un mateix.

El curs té una durada de quatre mesos aproximadament i consta de quatre apartats:


1.- Gestió de les emocions i de l’estrés (amb la col·laboració d'especialistes en exercicis de qui kung meditatiu i  bodyscan).


2.- Acompanyament, gestió dels canvis, assertivitat, i enfrontament a las pors diàries.


3.- Programació neurolingüística i ancoratges.


4.- Creixement personal gràcies a la capacitat d’identificar les creences limitants, les diferenciacions dels egos propis, el jo essència i el jo personatge.


L’objectiu d’aquestes sessions és potenciar les habilitats per créixer com individus i ser mes feliços. Desenvolupar la capacitat de generar i gaudir d’emocions positives i en conseqüència prevenir els efectes nocius dels sentiments negatius.


Per això treballarem el talent i el control dels estats emocionals, les formes de comunicar amb efectivitat comprobada, i a més possarem al teu abast eines i recursos per assolir els teus objectius. Utilitzarem l’autoconeixement i la pràctica, per aconseguir afrontar les situacions que apareixen en el dia  a dia, amb la finalitat d’arribar a la felicitat i l’acceptació d’un mateix, millorar la capacitat de donar respostes reflexives,  a interpretar les relacions interpersonals / intrapersonals, veient el món que cadascú percep.


Acceptem el que tenim i alliberem-nos d’allò que no tenim!

 


SI VOLS PROVAR UNA PRIMERA SESSIÓ GRATUÏTA, FES CLICK AQUÍ


Cómo llegar

Espai en Blanch
Passeig de Pi i Margall, 52
MOLINS DE REI, Barcelona

Organizado por

Espai en Blanch

Un espai petit per fer coses grans. Aquest any, dedica't temps a tu.

Ver más