Fes ioga amb el teu nadó

Espai en Blanch ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Quota mensual

info
38€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Fes ioga amb el teu nadó...

Ver entradas

Descripción

Fes ioga amb el teu nadó Fes ioga amb el teu nadó
 IOGA I CANT MATERNAL PER A MARES I NADONS 

Una pràctica Especialment indicada per a la recuperació després del procès de l'embaràs i del part. Treballem les sessions amb exercicis hipopressius de ioga i de pelvis, alliberant i revitalitzant el cos i la ment en general. La pràctica es fa conjuntament amb el teu nadó, reforçant d'aquesta manera el vincle amb ell mitjançant el moviment, els jocs i el cant. També aprendreu a fer el porteig ergonòmic. Et resoldrem qualsevol dubte pel que fa a la lactància materna i la criança natural.
L'activitat ja es pot realitzar a partir de les 6 setmanes després del part vaginal, 8 setmanes en cas de cessària, i pot durar fins que el teu nadó ja es pugui desplaçar de forma autònoma.

LES SESSIONS SÓN DIRIGIDES PER RENATA PALMO

Renata va començar el seu camí com a ballarina professional, portant-la a estudiar durant molts anys diverses modalitats de moviment conscient i teràpies alternatives. Actualment és practicant i professora titulada de ioga especialitzada en practiques reconstituents i femenines, dansa femenina, cant maternal carnàtic, teràpies de massatge tailandès. Dona suport en tot el procés de la maternitat, des de la recerca de la fertilitat fins a la criança primerenca.
www.cinnamonyoga.com

Cómo llegar

Espai en Blanch
Passeig de Pi i Margall, 52
MOLINS DE REI, Barcelona

Organizado por

Espai en Blanch

Un espai petit per fer coses grans. Aquest any, dedica't temps a tu.

Ver más