Ioga prenatal i postnatal

Espai en Blanch ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Ioga prenatal i postnatal Ioga prenatal i postnatal

 IOGA PER A MARES EMBARASSADES I TAMBÉ PER A MARES AMB NADONS 

Tots els dimecres de 17:30 a 18:30 de la tarda

Preu mensual: 38€


IOGA PER A MARES QUE ESPEREN UN FILL...

Les sessions especials per a les dones embarassades incorporen exercicis d’asanes o postures de ioga especialment indicades per al seu estat, a més de preparar-les per al part amb meditació cantada en forma de mantres i cant maternal carnátic.

Aquesta pràctica es pot realitzar a partir del segon trimestre de l’embaràs.

... I PER A MARES AMB EL SEU NADÓ

 Aquesta activitat és molt indicada per a la recuperació després del procès de l'embaràs i del part. Treballem les sessions amb exercicis hipopressius de ioga i de pelvis, alliberant i revitalitzant el cos i la ment en general. La pràctica es fa conjuntament amb el teu nadó, reforçant d'aquesta manera el vincle amb ell mitjançant el moviment, els jocs i el cant. També aprendreu a fer el porteig ergonòmic. Et resoldrem qualsevol dubte pel que fa a la lactància materna i la criança natural.

L'activitat ja es pot realitzar a partir de les 6 setmanes després del part vaginal, 8 setmanes en cas de cessària, i pot durar fins que el teu nadó ja es pugui desplaçar de forma autònoma.

LES SESSIONS SÓN DIRIGIDES PER RENATA PALMO

Renata va començar el seu camí com a ballarina professional, portant-la a estudiar durant molts anys diverses modalitats de moviment conscient i teràpies alternatives. Actualment és practicant i professora titulada de ioga especialitzada en practiques reconstituents i femenines, dansa femenina, cant maternal carnàtic, teràpies de massatge tailandès. Dona suport en tot el procés de la maternitat, des de la recerca de la fertilitat fins a la criança primerenca.
www.cinnamonyoga.com

Cómo llegar

Espai en Blanch
Passeig de Pi i Margall, 52
MOLINS DE REI, Barcelona

Organizado por

Espai en Blanch

Un espai petit per fer coses grans. Aquest any, dedica't temps a tu.

Ver más