Converses transformadores en grup

Espai en Blanch ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Converses transformadores en grup Converses transformadores en grup
Converses transformadoresde grup, amb Margot Vivet

Les Converses transformadores són sessions d'acompanyament en grup per millorar qualsevol procés que estiguis passant, ja sigui una etapa de canvi, una nova orientació personal, professional, o simplement un creixement personal. Es basa en una selecció de diverses metodologies, com ara el Coaching, la PNL i el Mindfulness, afegint-hi l'experiència de la Margot en la seva feina d'ajudar i acompanyar les persones. Des de la primera sessió de Converses Transformadores es fan  preguntes per guiar-te cap a respostes que t'obren portes, que et tracen un camí per al teu un pla d' acció.

Coneixeràs eines molt senzilles i fàcils d'aplicar en el teu dia a dia en la recerca del poder personal. A les sessions anirem descobrint com vius la teva història, com la interpretes, a la vegada que anem coneixent més com funciones des del teu interior. Conèixer-te és connectar amb el teu veritable ser, deixant a banda les interferències mentals.

El més poderós que podràs portar-te és aprendre a reconèixer, conèixer i gestionar les teves emocions amb mes consciència. Tindràs l'orientació per a descobrir el que realment et produeix benestar. Això ens porta directament a un creixement personal que et dóna consciencia i enriqueix com a persona.

La llibertat que et porta a ser qui vols ser, reorientant la teva vida cap a tot allò que et dóna poder, et motiva i et fa sentir viu, connectat, feliç.  Aquí està, com per art de màgia el teu propòsit de vida: Ser feliç.


SI PREFEREIXES PAGAR AL COMPTAT QUAN VINGUIS A L'ESPAI,  FES LA RESERVA, CLICANT AQUÍ

Cómo llegar

Espai en Blanch
Passeig de Pi i Margall, 52
MOLINS DE REI, Barcelona

Organizado por

Espai en Blanch

Un espai petit per fer coses grans. Aquest any, dedica't temps a tu.

Ver más