Balla amb el teu nadó.

Espai en Blanch ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Balla amb el teu nadó. Balla amb el teu nadó.

  T'IMAGINES RES MILLOR QUE PASSAR UNA BONA ESTONA BALLANT AMB EL TEU NADÓ?  


Tots els dimarts d'11:00 a 12:00 del migdia

Preu mensual: 38€


Els beneficis que aporta la dansa i la música als adults i als nadons són molts, però aquesta modalitat de dansa ens ofereix una oportunitat afegida molt important: el contacte directe amb el nadó i el benestar emocional que us genera als dos.

Tant si estas embarassada com si ja ha nascut el teu fill, aquesta activitat et pot ser molt útil per ajudar el teu nadó a estimular la seva capacitat sensorial, a reconèixer el seu cos i a treballar l'equilibri i la coordinació mitjançant els moviments de la mare... o del pare, que també n'hi han que els agrada ballar! Vine amb el teu portanadons, o amb la teva panxa si estàs embarassada, a gaudir de l'experiència.

 

L'activitat té molts avantatges:

  • Gràcies al moviment, el nadó pren consciència del seu sentit de la ubicació en el temps i l'espai.
  • Amb l'alliberament d'endofines i d'exitocina produït per la interacció amb la música, el nadó aprén a relaxar el seu cos fins el punt que sovint es queden adormits profundament durant la sessió.
  • El moviment ajuda a millorar la seva digestió i a reduïr els còlics gràcies a la posició del porteig.
  • Per imitació, s'acostuma a fomentar la seva activitat física.

A més a més, la dansa ajuda a la mare a recuperar el seu estat físic anterior al part, reforçant la musculatura, sobretot les cames i els braços, recuperant la flexibilitat i disminuïnt el cansament. No cal dir que ballar estimula la creativitat, redueix la depresió i millora l'autoestima, a més de donar l'oportunitat de fer exercici i fomentar la interacció social amb altres mares que viuen la mateixa experiència.

Farem coreografies senzilles de ritmes llatins, afros, Bollywood... algunes eseran divertides i d'altres seran més íntimes. Totes elles amb la intenció d'establir un lligam encara més fort amb el teu fill.

 LES COREOGRAFIES US LES ENSENYARÀ LA DIANA JAIME 

La Diana és ballarina professional i tècnica esportiva, a més de mare d'un nadò. Li agrada dir que és ballarina de professió i de cor.

Va començar la seva formació en dansa clàssica des de molt petita a la Royal Academy of Dance, complementant-ho amb altres disciplines com ara el jazz, la dansa contemporània i el clàssic espanyol. Ha participat en diverses companyies de dansa en espectacles com "Happy hours?", o "Roses".

És docent de dansa per a nens i adults, treball que compagina amb la feina de tècnica d'activitats dirigides en l'àmbit de l'esport i l'entrenament personalitzat.

Ha donat classes de Pilates, Zumba, Body Pump, Streching, Aquagym, Acondicionament físic per a la tercera edat, correcció postural i Bosu.

És llicenciada en Turisme i Auxiliar de vol, però com ella diu, va decidir quedar-se a terre. 

Anima't a venir amb el portanadons!

HI HA UN DESCOMPTE ESPECIAL SI ET DECIDEIXES A COMBINAR AQUESTA ACTIVITAT AMB LA DE PILATES PRENATAL I POSTNATAL.

Cómo llegar

Espai en Blanch
Passeig de Pi i Margall, 52
MOLINS DE REI, Barcelona

Organizado por

Espai en Blanch

Un espai petit per fer coses grans. Aquest any, dedica't temps a tu.

Ver más